Максиму Галкіну — 45. Як двійнята Ліза і Гаррі привітали зіркового батька та що йому подарувала Пугачова?

Сьогодні самий відомий гуморист на пострадянському просторі святкує прекрасну дату — 45 років.

Сьогодні прекрасному артисту, люблячому татусеві, чоловіку і просто неймовірно хорошій людині, Максиму Галкіну, виповнюється 45 років. У цей день його вітає безліч зірок, звичайних людей і звісно ж його сім’я. Так, відеом дня стали привітання двійнят Лізи та Гаррі, а потім сімейні обійми у компанії Алли Пугачової.

Як Ліза та Гаррі привітали батька Максима Галкіна?

Ліза та Гаррі одягнулися в однаковому стилі — у біло-бежевих тонах і постали серед саду в замку зіркового подружжя. Діти склали неймовірно ніжну та, варто зазначити, якісну пісню для батька, і виконали її вдвох. Достатньо ймовірно, що складати вірші для батька їм допомагала Алла Пугачова, яка має до цього хороший хист.

Під час привітань діти розповіли батькові, наскільки він хороший, добрий, люблячий і зробили багато побажань на майбутнє. У кінці Максим Галкін, не дивлячись на прохання коханої Алли Пугачової її не знімати, показав струнку та прибрану співачку, а потім рушив на обійми до дітей. Примадонна не витримала і також приєдналася. Ця картина наштовхує на думку, що Алла Борисівна нарешті змогла знайти своє сімейне щастя і прожити його саме так, як вона того хотіла. Це не може не радувати. Що подарувала Примадонна поки невідомо, але ми впевнені, що скоро гуморист поділиться і цим!

Зараз соціальні мережі російських зірок заповнені привітаннями Максима Галкіна. Воно й не дивно, адже він улюбленець, як шоу-бізнесі, так і мільйонів прихильників по усій країні.

Ми також бажаємо артистові натхнення, здоров’я, бажання творити, сімейного щастя, любові та звісно ж довгая літа!

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.