Дмитро Шепелєв похизувався новеньким “Порше” за 11 мільйонів: ось куди пішли гроші від квартири Жанни Фріске

Нещодавно Дмитро Шепелєв виграв суд проти батьків покійної Жанни Фріске з приводу її квартири, а вже зараз хвалиться новеньким спорткаром.

У 2015 році співачка Жанна Фріске пішла з життя після тривалої боротьби з раком головного мозку. Найкращі лікарі найкращих закордонних клінік нічого не змогли зробити, тому російська естрада залишилася без талановитої артистки, люблячі батьки – без дочки, цивільний чоловік Дмитро Шепелєв – без коханої дружини, а їх маленький син Платон – без материнського тепла.

Жанна Фріске
Жанна Фріске

У народі кажуть – спільне горе об’єднує, проте у випадку з родиною Жанни все сталося зовсім навпаки. Після її смерті батьки остаточно посварилися з зірковим зятем. Спільну мову вони не змогли знайти не тільки в питаннях виховання Платона, а й спадщини, яку Фріске залишила рідним після себе.

Так, одна третина московських апартаментів Жанни відійшла синові, тим не менш, до повноліття дитини його часткою розпоряджається Шепелєв. Шоумен хотів її продати, що не влаштувало батьків Фріске, і щоб перешкодити йому Володимир та Ольга подали в суд на екс-зятя. Втім, позов був відхилений, так що Дмитро має право чинити з часткою Платона так, як вважатиме за потрібне. І схоже, що вже вчинив.

Батько покійної Жанни Фріске програв суд
Батьки покійної Жанни Фріске програли суд проти Дмитра Шепелєва

У себе в Інстаграмі телеведучий похвалився розкішною обновкою – спорткаром Porsche 911 за 11,4 мільйона рублів (4,3 мільйона гривень або 158 з гаком тисяч доларів):

“Я давно мріяв сісти за кермо цієї машини, і очікування того варте. Раніше я посміювався над чоловіками за 50 за кермом Porsche. “Біжать від старості”, – йорничав я. І був не правий. Як добре, що я сам не купив цей автомобіль, коли мені було 20 чи 30. Вставши з-за керма 911-го я зрозумів, що по-справжньому оцінити його видатні якості навряд чи зможе юнак. Прагнення одночасно до простоти і складності ідеї – прерогатива більш зрілих років”, – поділився враженнями Шепелєв.

Про інші подробиці життя найближчого оточення Жанни Фріске через 6 років після її смерті дізнавайтесся з наступного відео:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.