Оля Полякова вийшла в люди зі своїм чоловіком, який нижче коханої Суперблондинки: як виглядає Вадим Поляков

Оля Полякова завжди наголошує, що Вадим - її справжнє кохання. Проте, чоловіка не наважувалася показати фанатам дуже довго.

Головною таємницею для прихильників Олі Полякової є її чоловік. Співачка ще на початку кар’єри окреслила, що Вадим – персона непублічна і вона цілком підтримує його рішення не світитися на камерах. Відомо, що чоловік – серйозний бізнесмен, але навіть його справжнє прізвище лишається нерозкритим.

Оля Полякова
Оля Полякова

Нижче на голову, але при статусі

У 2014 році співачка вперше показалася на публіці зі своїм обранцем. Журналістам чомусь вирішила зізнатися, що її чоловік за національністю – єврей. Чоловік виглядає нижче за Ольгу, але це не дивно, адже співачка виросла до 1,80 метру.

Оля Полякова з чоловіком Вадимом

З’являтися на публіці та давати коментарі Вадим не хоче, бо вважає знаменитостей людьми дуже легковажними та безвідповідальними.

Втім, навіть таку скритну персону епатажна співачка змогла примусити зробити спільну світлину.

Оля і Вадим Полякови
Оля і Вадим Полякови

І не одну…

Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом
Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом

Що ж, заради коханої навіть таємничий Вадим відважився показати своє обличчя. Цікаво, що на більшості фото чоловік у головному уборі. Виявляється, роки далися взнаки і пишною шевелюрою похизуватися коханий Ольги не може.

Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом

Проте, ані вік, ані зовнішність Вадима не є мірилом кохання до імпозантного чоловіка. З ним Ольга одружилася у 2004 році і подарувала двох чудових дівчат. Також сімейство відбудувало собі справжній терем на березі Дніпра.

 

Схожі статті