Леся Нікітюк обручилася? 34-річна телеведуча приміряла весільну сукню та показала зворушливе відео

Леся Нікітюк не раз жартувала на сторінці свого Інстаграму про те, що хоче вийти заміж та навіть уявляла свою свекруху.

Леся Нікітюк має кар’єру, дбає про квартиру та батьків. Телеведуча активно подорожує, але дуже мріє 34-річна зірка про одне – обзавестися родиною та дітками.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Білокура артистка розповідала, що стосунки мала, але втримати їх не змогла. Причина тому – постійні проекти та шалений темп роботи. Полишити хоча б її частину зірка не могла, адже вважала це зрадництвом.

А графік зйомок у ведучої був дійсно шаленим: прорив у кар’єрі почався у Лесі разом зі зйомками у шоу “Орел та Решка”. Там же ж і постійні подорожі, і відрядження. Минулого року доля її також змусила поїздити країною, адже Нікітюк представляла шоу “Ле-маршрутка”.

Леся Нікітюк у шоу “Ле маршрутка”

Звісно таке насичене життя навряд чи дасть можливість хоча б ходити на побачення з чоловіками.

Та навіть постійна робота не завадила Лесі вбратися у весільну сукню.

Леся Нікітюк вбралася у весільну сукню

На Лесі біла мереживна сукня зі стразами, а зачіску прикрашає довга фата. Коли стиліст став укладати волосся й покривати голову фатою, Нікітюк вирішила заспівати:

“А на очах бринить сльоза”

Причин перевтілення в образ нареченої теледіва не розкриває.

Нагадаємо, що в інтерв’ю Дмитру Гордону Леся Нікітюк розповіла про своє особисте життя: виявляється зараз однією з найбільших мрій для неї є дітки. Зірка “Нового каналу” поділилася навіть ідеєю взяти малюка з дитячого будинку. Проте, батька для свого майбутнього сімейства ще не знайшла.

Схожі статті