Усе, що відомо про дітей та онуків Григорія Чапкіса: зібралися разом лише на похоронах хореографа

Григорій Чапкіс створив надійне майбутнє для своїх дітей та онуків. Що про них відомо та чим вони займаються?

Григорій Чапкіс не просто є великим і знаменитим хореографом. Він зміг забезпечити своїм нащадкам неймовірне майбутнє, яке і стало його продовженням, яке досі прославляє його прізвище. Так, у Григорія Чапкіса двоє дітей і четверо онуків. Давайте дізнаємося про них більше.

Діти Григорія Чапкіса

За життя у Григорія Чапкіса народилося лише дві дитини: Грег та Лілія. Обидва є засновниками танцювальної школи шапки “Chapkis Dance”, з якої вони мають хороші прибутки.

Грег разом з родиною знаходиться у США, де тренує та ставить номери для танцюристів, які виступають разом з знаменитими зірками світового рівня.

Донька Лілія Чапкіс вирішила осісти в Італії, де живе по цей день. На відміну від свого рідного брата вона не є активною користувачкою соціальних мереж і про неї відомо набагато менше.

Онуки Григорія Чапкіса

У Григорія Чапкіса четверо онуків: дві дівчинки і два хлопчика. Лілія дала життя онучкам хореографа Анні Софрончик та Вітторії. Перша зараз є відомою італійською акторкою.

Дівчата активно спілкувалися з дідусем і горді бути частиною цієї сім’ї. У Грега хлопці більш маленького віку. Звуть їх Ніколя та Максим.

Нагадуємо, що в останні роки життя Григорій Чапкіс скаржився на те, що діти його не люблять. Мовляв, у гості не приїжджають, а коли дізналися про четверту дружину, розгнівалася та змусили переписати на них майно. Грег Чапкіс наполягає, що це неправда. Чоловік пояснює такі слова похилим віком танцюриста.

Схожі статті