Співачка МакSим знаходиться у комі: стан здоров’я артистки з кожним днем погіршується. Які прогнози лікарів?

Відома російська співачка Марина Амбросімова потрапила у лікарню і зараз знаходиться у медикаментозній комі.

На жаль, сьогоднішній день затьмарили погані новини — відома російська співачка, королева підліткової лірики Марина Амбросімова, яка виступає під псевдонімом Максим, сьогодні була введена у медикаментозну кому.

Чи є в неї шанси вижити?

Марина Амбросімова.

Лікарі повідомляють, що рішення вести її у цей стан було прийнято через те, що в неї було дуже важке дихання її органи не могли впоратися з навантаженням самостійно. Медики дають позитивні прогнози і запевняють, що все буде добре.

“У якийсь момент у пацієнтки виникли проблеми з самостійним диханням, так як зросло ураження легень. Було прийнято рішення ввести Марину в медикаментозний сон, щоб знизити навантаження на внутрішні органи, запобігти кисневе голодування”, – заявив один із співробітників лікарні.

Раніше повідомлялося, що співачка була госпіталізована з враженими легенями через коронавірус. Артистка була змушена скасувати свій концерт і відправитися до лікарні. Також відомо, що у жінки був доволі бойовий настрій і вона була готова боротися за життя.

Нагадуємо, що через проблеми в особистому житті, робочі навантаження та пережиту дорожньо-транспортну пригоду співачка стала все частіше вдаватися до алкоголю. При цьому МакSим прекрасно розуміла – ні до чого хорошого це не призведе, але вже не могла зупинитися. В результаті зірка мало не загинула. Поганий стан артистки помічали і фанати, і представники шоу-бізнесу. Досить можливо, що організм співачки погано бореться з вірусом саме через алкогольну залежність та слабкість організму.

Схожі статті