Віктор Павлік витратив шалену купу грошей на пологи четвертої дружини та запросив акторів на виписку

Віктор Франкович у цей раз не скупився та влаштував дружині елітні пологи.

На цей день чекала велика кількість фанатів, як популярноі Каті Репяхової, так і Віктора Франковича. Концертний директор та блогерка в одній особі показувала, як минають її  дні і як протікає її вагітність. Це одночасно було дуже цікаво і дуже корисно для тих, хто ще не народжував.

Виписка з лікарні та вартість пологів

А вже декілька днів тому, 27-річна Катя вперше стала мамою. Хлопчика назвали Михасиком, як того мріяла концертний директор. А народжувала родина у клініці “Адоніс”. Цю клініку вибирає безліч зірок, адже там відносяться з любов’ю до своїх пацієнток, а ще дуже смачно готують. Втім, і ціни там не самі звичайні. За пологи у стінах цієї лікарні вам доведеться дістати з кишені півтори тисячі доларів.

Скріншот відеозйомки з виписки родини Павліків та ціни на пологи у клініці.

Також родині влаштували справжнє свято на виписці. Втім, доволі можливо, що це було персональне ставлення до Народного артиста України. Віктор Франкович також запросив двох акторів-аніматорів, які одягли костюми медведів у честь дня народження Мішутки. Сама подія відбулася таємно, так як подружжя боялося публічності.

Зараз щаслива мама вже знаходиться дома, хизується своїм материнством, скаржиться на перші труднощі і розповідає про свої перші відкриття.

Нагадуємо, що після пологів у Каті Репяхової погіршився стан здоров’я через її хронічну хворобу — цистит. Дівчина доволі довго терпіла, але не витримала і попросила лікарів про допомогу. День вона лежала під крапельницями їй стало набагато легше.

Схожі статті