Більше не переховуються: Олег Винник ніжно станцював з таємною дружиною Таюне після публічного поцілунку

Прекрасна Таюне та Олег Винник злилися у романтичному танці.

Стосунки між головним вовком України Олегом Винником та його вовчицею Таюне є найгарячішою темою в Україні, хоча вже давно все зрозуміло. Фанати відомого українського артиста та його вірної бек-вокалістки з великим захопленням спостерігають за розвитком їхніх стосунків та завжди радіють, коли вдається побачити новий матеріал пов’язаний саме з ними.

Танець Олега Винника і Квітки Таюне

Нещодавно на одному з фан-акаунтів зірок в соціальній мережі Instagram з’явився відеоролик, на якому Олег Винник під час виступу, на очах у публіки та своєї команди, запрошує таємну дружину Таїсію на танець. Згодом вони зливаються і разом рухаються у такт повільної мелодії.

Також нещодавно до мережі потрапили докази того, що Олег Винник та Таюне поцілувалися на сцені. Поцілунок вийшов м’яко кажучи не дружнім, а романтичним.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Нагадуємо, що Олег Винник та його бек-вокалістка, за словами їхніх односельчан, одружилися ще коли були студентами. Жителі села впевнені, що пара досі разом і запевняють, що вони приїжджають на батьківщину також разом, у якості чоловіка та дружини. Більш того, відомо що у зірок є спільний син Юліан, який зараз проживає у Німеччині. Якщо раніше Олег твердо заперечував той факт, що в нього є дружина, то після гучного скандалу з журналістами, які викрили музикантів, він замовчує будь-які відомості про себе. Артист досі притримується думки, що фанатам має бути цікавою тільки його творчість і ніяк не особисте життя. Звісно, це характеризує його, як професіонала, але шанувальникам ніколи не стане байдужа його романтичні сторона.

Схожі статті