“Справа не в розчаруванні, а в реальності”. Які ж насправді стосунки у Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе?

Віра Брежнєва поділилася реаліями подружнього життя з Костянтином Меладзе.

Шлюб Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе і до зізнань  співачки Ані Лорак був скандальним.

Віра Брежнєва була коханкою

Віра Брежнєва

Після розлучення Костянтина Меладзе з першою дружиною, вона не стала мовчати і розповіла про те, що дізналася про роман чоловіка та його підопічної Віри Брежнєвої. За словами жінки, вона особисто дзвонила співачці і питала її про можливість інтимних стосунків між нею та її екс-коханим. Віра усе заперечувала.

Втім, підозри не вщухали. Коли ж уся правда вийшла назовні, вона була настільки неприємно вражена, що одразу ж подала на розлучення, чого Костянтин Меладзе ніяк не очікував. Зараз популярну білявку Брежнєву постійно цькують у мережі за той вчинок. Але в цьому році додалася ще одна проблема.

Звинувачення Ані Лорак

Ані Лорак на програмі “Cудьба человека”. Скріншот взято з кадру телепередачі.

Нещодавно відома російська співачка українського походження Ані Лорак під час інтерв’ю зізналася у тому, що Костянтин Меладзе поставив їй ультиматум — вона мала спати з ним, щоб отримати підйом у кар’єрі. Жінка відмовилася і залишилася у важкому становищі. Костянтин Меладзе досі ніяк не прокоментував ці скандальні зізнання.

Зізнання Брежнєвої

Нещодавно Віра Брежнєва давала інтерв’ю для платформи Собесідник, у якому нарешті відкрила деталі особистого життя з відомим композитором. Співачка впевнена, що шлюб не є чимось прекрасним і треба звикати, що реалії набагато суворіші, ніж наші ілюзії. Мовляв, справа не в розчаруванні, а в реальності.

Можна стверджувати, що співачка таким чином відповіла на звинувачування усіх хейтерів. Судячи з усього, Віра приймає реальність і не переховується від суворих новин. Цілком можливо, що вона знала про свого чоловіка неприємні речі і набагато раніше.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.