Анна Богдан розповіла правду про стосунки з Михайлом Заливако: “Немає ніякого кохання, поцілунки награні”

Анна Богдан відповіла на саме популярне питання в мережі стосовно їхніх стосунків з Заливако.

Анна Богдан та її обранець Михайло Заливако зараз знаходяться у Кападокії, Туреччина. Молода пара бере від життя усе і відпочиває на повну. Буквально нещодавно вони мали досвід подорожі на повітряній кулі, яка залишила у них неймовірні враження. Втім, незважаючи на відпочинок, вони не забувають про своїх вірних підписників і продовжують з ними взаємодіяти.

Які насправді стосунки в Анни Богдан та МихайлоЗаливако?

Нещодавно Анна Богдан запросила своїх підписників на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram поставити її запитання, на які вона зобов’язалася щиро відповісти. Цю рубрику дівчина обожнює і постійно її веде. Одна з підписниць запитала в дівчини, чи справжні їхні стосунки або ж це просто піар. Екс-учасниця шоу  відповіла наступним чином:

Скріншот сторінки а не Богдан.

“Друзі, звісно ми з Мішею заради піару! Навіщо мені цей хлопець потрібен? У нас немає ніякого кохання, усі поцілунки награні, усе награне. Усе чисто заради піару”

Усе це було сказано у жартівливо-іронічній манері. Мовляв, звісно усе так як ви думаєте, я просто вам дам те, що ви хочете почути. Під час відеозйомки Анна Богдан знаходилася з Михайло Заливако у ресторані. Екс-холостяк явно був не в настрої і активно їв свою порцію. Сама Анна при саркастичній відповіді мило посміхалася підписниці. Може дійсно користувачам мережі буде зрозуміліше, що Анна та Михайло знаходяться в серйозних стосунках.

Сподіваємося, що дівчині вдалося донести усю правду про неї та її обранця, і що дуже скоро потік таких питань назавжди вщухне.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.