“Соломія Вітвіцька вагітна”. Зірка плюсів зізналася, що мала постійно втягувати та приховувати великий живіт

Соломія Вітвіцька заінтригувала розповіддю про невдалу сукню.

Життя зірки — дуже нелегке. Одне невірне слово або інтерв’ю, і глядачі можуть зробити невірні або навіть шокуючі висновки. Про це не на жарт знають, як українські виконавці, так і телеведучі. Вітчизняній аудиторії неймовірно цікаво дізнатися, хто з ким зустрічається, хто носить під серцем дитину і так далі. Звісно усе з добрих намірів. Нещодавно Соломія Вітвіцька розповіла Катерині Осадчій у програмі “Світське життя” про смішну ситуацію, яка сталася з нею через невдало підібраний образ.

“Соломія Вітвіцька вагітна”

Зірка плюсів розповіла, що мала вести один з заходів, і відома дизайнерка зробила для неї дуже невдалу сукню, яка сильно підкреслила її великий живіт.

“Здається, це була презентація переможниці “Голосукраїни”, її перше відео. Зокрема, Аня Романковська. Начебто в дзеркалі було непогано, але потім коли “Соломія Вітвіцька вагітна”. Сама сукня була абсолютно стильною, цікавою креативною, але, коли там рухаєшся, коли ти не просто стоїш, втягнувши живіт перед зеркалом, а на вулиці… Всі ці моменти було гіперболізовано”, — розповіла зірка плюсів про саме невдале брання, яке стало причиною того, що ЗМІ вважали її вагітною.

Сукня Соломії Вітвіцької, про яку йшла мова.

Нагадуємо, що Соломія Вітвіцька зараз самотня, так як півроку тому розлучилася з чоловіком Владом Кочетковим, з яким прожила разом 8 щасливих років. Офіційною причиною розриву стала криза, яку молоді люди не змогли подолати. Зараз Соломія не знаходиться у стосунках і орендує квартиру, у якій живе абсолютно сама.

Схожі статті