“Дякую тобі за все”. Настя Каменських попрощалася та розсталася з найближчим чоловіком у своєму житті

Настя Каменських досі переживає білі утрати і намагається з ними впоратися, як може.

Півроку тому українська співачка Настя Каменських повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі про смерть батька Олексія Йосиповича, опублікувавши зворушливе архівне відео. Його не стало на 82-му році життя.

Настя Каменських не може впоратися з втратою

Настя Каменських з батьками
Настя Каменських разом з батьками

Довгий час батько артистки був капітаном збірної “Динамо” з волейболу, а потім працював концертним директором хору імені Г. Верьовки, де і познайомився з майбутньою дружиною, мамою виконавиці Лідією Петрівною. В одному з інтерв’ю Потап розповів, що вони з Настею спеціально зіграли весілля в Україні, оскільки її батько вже немолодий і йому було б важко летіти в іншу країну. Після смерті батька співачка довго не могла прийти до тями, стала страждати на панічні атаки та набрала вагу.

Настя Каменських попрощалася з батьком

І лише через півроку після втрати, вона начебто змирилася з нею. Нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з батьком і дописала її таким чином, що стало зрозуміло — вона остаточно з ним попрощалася. Зірка нібито в останній раз публічно зізналася у своїх почуттях до батька. Втім, це може бути помилковим враженням.

Артистка дуже боляче переживає цей період і потребує підтримки як ніколи. На щастя, в неї є подруги, любляча мама та вірний чоловік. Сподіваємося, що співачка таки пройде цей період і зможе хоча б трошки полегшити свою душу. Втрата батьків — це завжди неймовірно важке випробування, через яке не кожен може пройти.

Схожі статті