Батьківство, яке не перевершити: Максим Галкін та Пугачова шліфують каміння з двійнятами і малюють на ньому

Максим Галкін та Алла Пугачова показали, як проводять час з родиною.

Максим Галкін і Алла Пугачова не приховують спадкоємців від цікавих очей. Навпаки, пародист часто публікує відео з двійнятами і хвалиться їх успіхами.

Вироби із каменю

В одній з останніх публікацій на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм шоумен знову показав невичерпні творчі здібності своєї сім’ї.

Максим Галкін опублікував відео, на якому Ліза і Алла Борисівна перебирають камені. Сімейство затишно розташувалося у дворі свого замку в селі Грязі, влаштувавши там імпровізовану майстерню. Звичайні сірі камені майстрині перетворили на яскраві підставки для гіпсових фігур. Зіркові мама і дочка зобразили на них галявину і водойму, розфарбувавши їх в зелений і блакитний кольори.

Поверх преображених каменів Ліза і Алла Борисівна наклеїли фігурки з білого гіпсу, які їм подарували родичі. Гаррі також вніс свою лепту: хлопчисько заздалегідь подбав про майбутні фігурках і відшліфував камені.

“Найцікавіше заняття – це побачити в якихось штучках природи щось цікаве. Ось камінчик знайшла Ліза, а ми побачили якусь собачку!”, — сказала за кадром Пугачова.

Нагадуємо, що нещодавно Максим Галкін відсвяткував ювілейні 45 років.

На вечірку зібрався увесь бомонд. Також відомому телеведучому та гумористу в одній особі вдалося шокувати гостей пристрасним поцілунком у губи з Примадонною. Вечірка тривала майже добу, адже відеозйомка проводилася і вночі, і вранці. До речі, двійнята подарували зірковому батькові неймовірні вірші. Очевидно, що їм у цій нелегкій справі допомагала мама, але вийшло просто бездоганно!

Схожі статті