На рівні Голлівуду: як виглядає маєток Мер’єм Узерлі, яка зіграла Хюррем Султан, вартістю 12 мільйонів?

Не так давно Мер'єм Узерлі придбала будинок вартістю 12 мільйонів.

Не так давно зірка серіалу  “Величне століття” придбала житло в одному з найдорожчих комплексів усій Туреччині.

Елітне житло Мер’єм Узерлі

Цей комплекс розкішних вілл був побудований за рахунок іноземних інвестицій. “Каньйон Ранч”, всесвітньо відомий бізнес центр в Арізоні, зробив перші інвестиції за межами США в Дідім-Акбук, унікально красивий курорт Туреччини. Хоча курорт “Каньйон Ранч” на Капланкай, що включає готелі та розкішні вілли, продовжує привертати увагу відомих імен зі світу мистецтва, бізнесу та суспільства, повідомлялося, що останнє відоме ім’я, яке придбало розкішну віллу на цьому місці, належало знаменитій акторці Мер’єм Узерлі, яка зачарувала увесь світ своєю красою.

Вілла Мер’єм Узерлі

Завдяки віллі, яку вона придбала, заплативши 12 мільйонів лір, Узерлі стала сусідкою багатьох турецьких знаменитостей, таких як сім’я Бойнерів, Алі Коч, Акун Ілікалі та Окан Баюльген.

Будинок знаменитості виповнений у сучасному стилі з панорамними вікнами та великою територією навколо будівлі для відпочинку влітку. На превеликий жаль фотографій зсередини майже немає, адже зірка намагається приховувати все особисте від шанувальників та журналістів.

Втім, деякі фото на особистій сторінці дуже схожі саме на домашні.

Цілком очевидно, що гонорари Марієм шалені, адже вона має змогу купувати настільки елітне житло. Також сподіваємося, що вона таки запросить до себе журналістів, щоб показати свій дім.

Схожі статті