|
22.06.2021 11:41

Лідія Таран обтягнула свої пружні форми тісним комбінезоном та вразила стрункістю: Доманський кусатиме лікті

Лідія Таран вже не один рік посвячує українців у новини в програмі “ТСН” на каналі 1+1. В ефірі вона завжди з голочки – ідеальна укладка, освіжаючий макіяж, вбрання до лиця. Багато хто скаже, що це все заслуга гримерів та стилістів, однак героїня нашої сьогоднішньої статті регулярно доводить, що і без всього цього обмундирування виглядає карколомно.

У себе в Інстаграмі Лідія Таран часто публікує знімки з повсякденного життя, не боячись поставати перед фанатами без макіяжу і зачіски. Звичайно, як і будь-яка публічна людина, зірка отримує свою порцію критики, проте набагато більше на її адресу надходить позитивних коментарів і компліментів, з якими важко посперечатися.

Лідія Таран

На цей раз ведуча опублікувала серію фото зі спортзалу, продемонструвавши в кадрі свої навички в йозі. На першому знімку Лідія стоїть на голові в обтягуючому комбінезоні, а на наступних трьох вона хвалиться гнучкістю і розтяжкою. Причому в підписі теледіва висловила обурення тим, що її публікації про йогу зазвичай мало цікавлять підписників, хоча, як вона вважає сама, це заслуговує на дещо більшу увагу:

“Мені прикро, що мої пости про йогу лайкають там мало людей. Ні, ну правда! Перед тим, як стати в собаку, сісти в корову або лягти в крокодила, ти проходиш дуже довгий шлях. Ти працюєш з собою і над собою, а це найважча робота в світі… Тому що ми ліниві по суті і інертні по природі, а йога змінює нас”.

На радість телеведучої, шанувальники гідно оцінили її фотографії, так що старання нарешті не пройшли даром. До речі, не можна не відмітити, що Лідія є мамою доньки Василини, і навіть після вагітності та пологів вона знайшла в собі сили повернутися до форми. Батьком дівчинки є шоумен Андрій Доманський, який так і не відвів Таран під вінець.

Лідія Таран з дочкою від Андрія Доманського Василиною