Красуні-дружині Дмитра Комарова не давав спокою незнайомець, який лякав її телефонними погрозами: “Це пекло”

Дружина головного телемандрівника країни Дмитра Комарова Олександра Кучеренко розповіла про дзвінки з погрозами, які надходили на її телефон.

Олександра є володаркою титулу “Міс Україна 2016”, дружиною ведучого тревел-шоу “Світ навиворіт”, журналісткою телеканалу ICTV, професійною танцівницею, фотомоделлю і благодійником. Всіма перерахованими заслугами героїня нашої сьогоднішньої статті може похвалитися в свої юні 23 роки, але зупинятися на досягнутому Кучеренко не збирається і продовжує сходження по кар’єрних сходах.

Довгий час дівчина приховувала стосунки з Дмитром Комаровим, тому навколо неї постійно крутилися потенційні женихи з надією звернути на себе увагу головної красуні українського телебачення. І не завжди це залицяння було приємним.

Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко
Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко

Так, у себе в Інстаграмі Олександра Кучеренко розповіла про неприємний випадок з минулого, коли їй телефонував незнайомець:

“Вам, напевно, теж хоч раз в житті доводилося стикатися з шахрайством по телефону чи нав’язливими дзвінками незнайомців? У мене був період, коли мені постійно телефонувала якась людина з особистими проханнями, потім ще і з погрозами. Це пекло закінчилося, тільки коли вдалося встановити її особу за номерами телефону. Насправді, ситуацій, коли потрібно отримати якусь закриту інформацію і убезпечити себе, дуже багато! Починаючи від перевірки нерухомості або авто перед покупкою, до перевірки людини, яку збираєтеся взяти на роботу. Так що детективи потрібні не тільки в фільмах і книгах, але і часто в реальному житті”, – написала журналістка.

Скріншот з Інстаграму Олександри Кучеренко
Скріншот з Інстаграму Олександри Кучеренко

Свою публікацію зірка доповнила серією знімків з телефоном, на яких вона позує в білому платтячку з напівпрозорим низом і чорно-білому капелюсі, з-під якої спадає її розкішне розпущене волосся. Навіть такі доволі неприємні факти з життя Олександра подає вельми елегантно – краси та жіночності їй не відняти.

Схожі статті