Катя Осадча вперше на публіці з’явилася без живота: що сталося з вагітною зіркою і чому пішла до лабораторії

На початку травня стало відомо, що Катя Осадча - вагітна. Та вже зараз зірка здивувала своєю схудлою фігурою. Що трапилося з теледівою?

Катя Осадча буквально під час Великодніх свят поділилася новиною про те, що дуже вони з Юрієм Горбуновим будуть пестити немовлятко. Розкрилася правда під час інтерв’ю з Олею  Поляковою, коли епатажна Суперблондинка звернула увагу на те, як змінилася фігура телеведучої.

“Більше не таємниця! Під час зйомок “Світського життя” у Туреччині Оля Полякова розсекретила вагітність Катерини Осадчої”, – написали на сторінці програми “Світське життя”.

Тривалий час приховувала новину теледіва, але такий “цікавий стан” важко тримати у секреті.

Вперше помітили, що у Катерини є акуратний животик ще у лютому, коли зірка “плюсів” брала інтерв’ю у дружини Віктора Павліка, яка також була на той час при надії.

Катя Осадча бере інтерв’ю. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Та Осадча тримала мовчання. Зірка не підтримувала, але й не спростовувала чуток про свою вагітність. Та зараз артистка здивувала своїм новим образом, а головне – відсутністю животика.

Катя показала світлину зі столичної лабораторії, де проводила зйомку соціальної реклами. Стилісти підібрали Осадчій помаранчевий жакет прямого крою та беретик у тон до нього. Майстерно приховали животик зірки таким аутфітом. Разом із худорлявою статурою зірки виглядає блискучо.

Катя у своїй публікації наголосила на тому, як важлива благодійність і розповіла, як сама допомогла хворим, відвідавши лабораторію:

“Якщо довго відтягували похід до лікаря – це знак! …Отримала свій магнітик “Я – людина з великим серцем”, ваша черга”, – написала Катерина.

Схожі статті