Павло Зібров святкує 64 День народження: скільки було коханок у ватажка “Партії шанувальників жінок”

Павло Зібров - один з найпопулярніших українців. Сьогодні співаку виповнюється 64 роки.

Павло Зібров – яскравий 64-річний шоумен, який давно створив собі образ прихильника кохання та вроди. На сцені він оспівує жінок, але про особисте у реальному житті говорить мало.

Павло Зібров
Павло Зібров

Цікаво, що артист стоїть у витоків громадської організації “Партія шанувальників жінок”. З інформації на офіційному сайті зрозуміло, що має об’єднання феміністичний ухил:

“Суспільні зрушення в Україні, поліпшення становища жінки можливе за умови концентрації волі і зусиль найперші чоловіків і їх відношення до проблем жіноцтва. Це завдання може здійснити не лише держава. Утворення нашого громадського об’єднання – це практичний крок в цьому напрямку разом з державою”

Та чи дійсно Павло Зібров радше пошановувач, аніж поціновувач жінок?

Жінки Павла Зіброва

Попри образ, Павло Зібров виявився вірним сім’янином. З дружиною живе у шлюбі з 1994 року. Але для нього це другий досвід родинного життя.

Павло Зібров з донькою та дружиною
Павло Зібров з донькою та дружиною

Перша дружина, Тетяна, пішла від Павла. Тоді Зіброву було всього 27 років. Разом з коханою він не тільки поділяє побут, а ще й робочі питання. Жінка завідує режисурою та художніми костюмами у театрі коханого.

Цікаво, що й доньку Зібров без роботи не лишив: юна Діана працює піарницею у свого батька.

А Марина встигла зрежисувати навіть 3 кліпи для свого чоловіка, а він не втомлюється зізнаватися їй у коханні. Пара вже відсвяткувала срібне весілля, на честь якого влаштувала пишну церемонію у костюмах та з обітницями.

Схожі статті