Ксенія Мішина в чорно-білому купальнику довела, що має ідеальну фігуру: поки Еллерт вдалині та не бачить

Українська акторка і героїня першого сезону реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина насолоджується морським відпочинком без свого обранця Олександра Еллерта.

Ксенія Мішина відома широкому загалу в першу чергу по ролі Лідії Шефер в костюмованому драматичному серіалі “Кріпосна”. Незважаючи на те, що вона грає негативну героїню, публіка все одно її любить і з задоволенням спостерігає за життям молодої артистки.

Наступним кроком на шляху до завоювання всенародного визнання Ксенії був проект “Танці з зірками”, де вона в парі з хореографом Євгеном Котом здобула перемогу. Але дійсно справжньою Мішина постала перед глядачами в романтичному реаліті “Холостячка”. Там героїня нашої сьогоднішньої статті шукала кохання і таки знайшла.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

У фіналі знаменитість сказала заповітне “Так” сценаристу студії Квартал-95 Олександру Еллерту, з яким досі продовжує будувати відносини. Пара вже живе і подорожує разом, хоча на цей раз Ксенія вирушила на відпочинок без коханого.

Мішина обрала переможця шоу
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

У себе в Інстаграмі Мішина запропонувала шанувальникам відгадати, з ким саме вона зараз проводить час, давши зрозуміти, що це не той, про кого всі подумали:

“Сьогодні дуже крутий вечір, тому що я їм креветки знаєте з ким? Не можу показати, але вгадайте. Ця людина практично завжди поруч зі мною, і це не Еллерт. Ні. За манікюром можна судити”.

Скріншот з Інстаграму Ксенії Мішиної
Скріншот з Інстаграму Ксенії Мішиної

Крім того, екс-холостячка поділилася парою пляжних кадрів з яхти, на яких вона позує в чорно-білому бікіні у дрібну клітинку, з вологим від морської води розпущеним волоссям і в сонячних окулярах. Причому на другому знімку актриса не посоромилася зняти бретельку від купальника і постати перед фотографом в дуже сміливому ракурсі.

“Кайфувати! Тільки нещодавно я по-справжньому усвідомила, що це насправді не так вже й легко. Але це і є наша природа. Зрозуміти це складно, це потрібно відчути. Останнім часом я намагаюся приділяти увагу тому чого хочу, а не тому що треба. Я так багато працювала над поліпшеннями всього у своєму житті і в якийсь момент усвідомила, що просто розучилася насолоджуватися. Але всередині кожної жінки є Богиня, яка знає, для чого вона тут. І моя почала бунтувати та нагадала мені, про що моя жіноча суть, моя природа”, – пише Ксенія.

Ксенія Мішина на яхті
Ксенія Мішина на яхті

Коментатори підтримали розмову з зіркою, а також обсипали її компліментами, з якими важко не погодитися – молода, красива, струнка і засмагла.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.