“Мені була потрібна багачка”: розлучений та осоромлений Дзідзьо розповів, на кого переключився після Славії

Михайло Хома розповів, чому обрав саме Аду Роговцеву.

Не так давно Дзідзьо заявив про те, що започаткував проект під назвою “Де гроші”. Це комедія-квест про молодого чоловіка, який буде вимушений пройти через випробування, щоб знайти бажанні багатства. Зараз співак повністю занурений у роботу і не зважає ні на що взагалі. Усі фотографії з Михайлом Хомою поступають лише зі знімального майданчику, а він не припиняє захоплюватися однією акторкою з касту, роботою якої особливо задоволений — Адою Рроговцевою.

Дзідзьо пояснив, чому Ада Роговцева стала його героїнею

Михайло Хома неабияк щасливий, що у його проекті взяла участь сама Ада Дороговцев. Свій трепет він пояснює дуже просто:

“Мені потрібна була багачка, та багачка з досвідом, – розповідає Дзідзьо про героїню Роговцевої. – І щоб роки були. Піднімаю очі вгору і думаю: Ада Роговцева – і ніхто інший. А я ж не панькатися, мовляв, добрий день, до побачення, головне – суть. Ада Роговцева повинна бути – і все! Ви собі не уявляєте, наскільки вона красива в кадрі”

Нагадуємо, що півроку тому Дзідзьо та співачка Славія спричинили перші чутки про те, що їхній шлюб дав тріщину. Вже через декілька місяців стало відомо, що пара дійсно подала до суду на розлучення. Після усіх розповідей співачки Славіі про життя з Михайлом Хомою, той не витримав і наніс відповідний удар. До нього долучилася й Ольга Цибульська, яка вирішила помститися за чутки і висміяла жінку під час інтерв’ю у Катерини Осадчої. Зараз пристрасті навколо шлюбу Дзідзьо та Славії потроху втихають.

Схожі статті