|
23.06.2021 15:50

Розкішні апартаменти, які вражають розмірами: як виглядає квартира Маші Єфросиніної та її багатого чоловіка

Маша Єфросиніна не часто показує власне житло, але й не приховує — живе заможно.

Сімейне гніздечко Маші Єфросиніної і Тимура Хромаєва повністю відображає неординарні особистості зірок, їх особливий світогляд, колоритність характерів. Квартира, в якій вони живуть разом з донькою Наной і синочком Олександром – концентрація стилю, химерних дизайнерських рішень, крутого декору. Тут еклектика і гармонія дивним чином поєднуються в одну яскраву картину.

Фото квартири зсередини

Квартира телеведучої та бізнесмена і політика в одній особі двоповерхова і має безліч елементів декору. Виконана у темних тонах з наголосом на дерево та метал.

Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв у власній квартирі.

Не дивлячись на любов до чорного та темно-коричневого, житло дуже світле, так як має безліч вікон. Кухня модернізована настільки, наскільки це було можливо.

А ось спальня подружжя має вже зовсім інший характер. Кімната більше схожа на спочивальню принцеси Дісней. Вочевидь, у цьому питанні Тимур поступився бажанням коханої дружини.

Окрім цього у приміщенні достатньо простору, тому телеведуча має можливість зайнятися спортом, йогою і чим тільки її душа забажає.

Цілком можливо, що ця квартира не є єдиним місцем, де проживає подружня пара. Родина достатньо велика, а в українське знаменитостей є прекрасна традиція: жити у квартирі у будні, а на вихідні повертатися у передмістя до своїх маєтків. Також необхідно підмітати той факт, що через велику площу та величезну кількість вікон в апартемантах, утримувати їх не кожному по кишені. Але судячи з усього, Тимур та Маша не мають з цим проблем.