Усі жінки Анатолія Хостікоєва до Наталії Сумської: кого заради чорнобрової красуні покинув актор? (ФОТО)

Народний артист Анатолій Хостікоєв вже не один десяток років щасливий з відомою українською акторкою Наталею Сумською, але цей шлюб для нього третій.

Анатолій в юні роки був неймовірно ефектним хлопцем, тому від нестачі жіночої уваги не страждав. Втім, і сам він теж закохувався не раз. Перші серйозні почуття прийшли до Хостікоєва ще в 9 класі. Вони були нерозділеними, а пережити їх майбутній зірці допомогла бабуся, про що він розповідав в одному зі своїх інтерв’ю:

“Я знав, де живе моя любов, і чекав, коли бабуся засне, щоб втекти на Печерськ і постояти під вікнами коханої, помріяти до першої години ночі. Буквально втратив розум… І бабуся це помітила: “Що ти щось неспокiйний, що у тебе болить?” – поцікавилася вона. Я зізнався, що закохався. “Ну нiчого, – сказала бабуся. – Вона хороша, мабуть, дiвчинка, але ти надiнь цю iконку Божої матерi на шию. Тiльки дивись, у тебе ж фiзкультура в школi, щоб нiхто не бачив її”. Через два дні любов пройшла”.

Першою дружиною Анатолія стала його колега по цеху, як, до речі, й інші обраниці, Надія Кондратовська, але їх шлюб протримався недовго.

Перша дружина Анатолія Хостікоєва Надія Кондратовська
Перша дружина Анатолія Хостікоєва Надія Кондратовська

Вдруге Хостікоєв одружився на актрисі Любові Кубюк, яка в листопаді 1981-го народила йому сина Георгія, проте і це не вберегло пару від подальшого розлучення.

Друга дружина Анатолія Хостікоєва Любов Кубюк
Друга дружина Анатолія Хостікоєва Любов Кубюк
Старший син Хостікоєва Георгій
Старший син Хостікоєва Георгій

Довгоочікуване сімейне щастя герой статті знайшов поруч зі старшою сестрою Ольги Сумської Наталією. Влітку 1996-го на світ з’явився син закоханих В’ячеслав. Цікаво, що обидва спадкоємця Анатолія пішли по стопах батьків і стали акторами.

Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв з сином
Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв з сином В’ячеславом
В'ячеслав Хостікоєв
В’ячеслав Хостікоєв

Наталя завжди була міцною опорою для свого чоловіка та підтримувала його в усіх починаннях, тому вони до сих пір люблять одне одного так само сильно і пристрасно, як це було в молодості.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.