|
23.06.2021 21:44

Мармур, елітні авто та курорти: розкішне життя влаштувала Оксана Марченко своєму сину з невісткою

Оксана Марченко вже давно не працює на телебаченні. Вона оженила сина та займається власним проектом “Паломниця”. Якщо про весілля написало багато видань, то про теперішнє життя молодят відомо мало: Оксана стала бабусею, а єдині світлини, які розповідають про буденність пари можна побачити на Інстаграм-сторінці невістки Марченко – Катерини.

Оксана Марченко з невісткою Катериною

Дівчина пестить онука відомої української паломниці, але не в рідній Україні, а закордоном. Цього літа пара вирушила на курорт у Туреччину.

Наряди Катерини – від відомих дизайнерських будинків. На жінці панамка від бренду Prada.

Полюбляє не тільки цей італійський бренд Катерина. Ще на своїй сторінці позувала дівчина після шопінгу у бутику Dolce&Gabanna.

Інколи в Інстаграмі Катерини з’являється машина, марку якої невістка Марченко ретельно приховує. Та за зовнішнім виглядом стає зрозуміло, що позує жінка на фоні спортивної автівки з низьким кліренсом.

Мешкає пара вочевидь у приватному будинку. Він виконаний з цегли темного кольору, має подвір’я.

Приголомшити може не тільки зовнішній вигляд будинку, а і його внутрішнє убранство. Одну з кімнат можна побачити в Інстаграмі невістки Оксани Марченко. Підлога оздоблена плиткою в античному стилі. Домінують золотаві кольори, а журнальний столик виконано з елементами візантійського декору.

У тон підібрані меблі: каркас зроблено з червоного дерева, а на кріслах розмістили подушки з золотою вишивкою.