Екс-суддя “МастерШеф” Микола Тищенко затримав літак через те, що не зміг зняти себе на відео. Усі подробиці

Микола Тищенко розбурхав мережу скандальним вчинком в аеропорту.

Відомий український шеф-кухар, бізнесмен та політик Микола Тищенко прославився на всю мережу, так як затримав авіарейс через те, що не міг зняти себе на відео.

Подробиці інциденту

У Києві затримали авіарейс до Ужгорода. Причиною цьому став славнозвісний екс-суддя “МастерШеф” Микола Тищенко, який “в рамках інспекції” роботи митниці знімав відео з декількох дублів, адже з першого в нього ніяк не вийшло.

Про обурливий інцидент повідомив журналіст Віталій Глагола на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook. До публікації прикріплено і відеодоказ.

“Виліт в Ужгород з Києва затримали, бо Коля Тищенко знімав відос з декількох дублів. Повинні були вилетіти о 9:30. Зараз 9:37, а літак ще навіть не поїхав по рульової смузі”, – написав він.

Виліт в Ужгород із Києва затримали, бо Коля Тищенко знімав відос із кількох дублів;)Мали вилетіти в 9:30. Зараз 9:37,…

Опубликовано Vitaliy Glagola Вторник, 22 июня 2021 г.

Представник ЗМІ додав, що знаменитість прибув до літака на автомобілі ДПСУ, який чемно чекав, поки він дозапише своє надважливе відео.

Відповідь аеропорту

У прес-службі аеропорту повідомили, що затримка вильоту склала всього лише 5 хвилин, і затримок з вини аеропорту нема. Спікер Тищенко Ганна Лавриненко заявила, що “якщо і була затримка, то там буквально кілька хвилин. Але все це було в рамках робочих заходів зроблено, щоб подивитися, як там митниця в Києві функціонує, і як безпосередньо це функціонує на прильоті в Ужгороді”.

Сам Тищенко також оприлюднив запис – відео з закликами не боятися, обіцянками зробити все як обіцяли і критикою “олігархів”, зняте в рамках робочих заходів.

Варто відмітити, що це не перший раз, коли Микола Тищенко потрапляє у безглузду ситуацію через власну безвідповідальність. Декілька місяців тому у розпал карантину він влаштував гучну вечірку у честь дня народження дружини, за що був засуджений представниками ЗМІ та користувачами мережі.

Схожі статті