Майже двічі мама Тіна Кароль показала, як її фігура змінилася під час вагітності: розпливлася в ширину

Тіна Кароль серйозно стежить за своїм харчуванням, щоб залишатися в підтягнутій формі. Однак не набрати зайві кілограми під час вагітності їй не вдалося.

Українська поп-діва сама виховує сина Веніаміна, якого вона народила в шлюбі з нині покійним продюсером Євгеном Огіром. Як справжній трудоголік, Тіна давала концерти та їздила по гастролях, навіть коли носила Веню під серцем. Народження дитини не тільки не завадило кар’єрі Кароль, але і зробило її творчість більш усвідомленою:

“Я стала більш глибокою співачкою. Я відчуваю набагато більше, ніж раніше”, – розповідала зірка в інтерв’ю.

Тіна Кароль з сином
Тіна Кароль з сином Веніаміном

Під час вагітності героїня нашої сьогоднішньої статті досягла пікової позначки на вагах, тоді як зараз її чудовій фігурі позаздрять багато жінок. Втім, Тіна ніколи не приховувала, що відноситься до числа людей, які схильні до повноти і швидко обростають сантиметрами на талії. Щоб цього уникнути, знаменитість не пропускає тренувань і дуже вибірково підходить до раціону.

Вагітна Тіна Кароль
Вагітна Тіна Кароль

Ще недавно головним табу для неї були вуглеводи, тоді як після подорожі до Африки вона відмовилася від м’яса і стала веганом:

“Коли ми приїхали до Намібії, то зрозуміла, що я одна з них. Люди, як і звірі, – рівноправні діти природи. Я не можу більше їсти м’ясо”.

До речі, не виключено, що в найближчому майбутньому Кароль стане мамою вдруге. Правда, вона не обов’язково буде народжувати сама, а тому її фігурі, ймовірно, нічого не загрожує. Так, в програмі “Світське життя” поп-діва зізналася, що якщо нове справжнє кохання в її житті не з’явиться, то вона готова стати прийомною мамою дівчинки – Тіна завжди мріяла про доньку.

А ось хто б міг подарувати їй дочку, окрім Євгена Огіра, дивіться в наступному відео:

Схожі статті