Дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк не може змиритися з важким діагнозом матері: “Втратила здатність жити”

Анна Заворотнюк переживає депресію і намагається знайти стимул жити далі.

З тих пір, як сімейство Анастасії Заворотнюк дізналося про онкозахворювання акторки, їхнє життя назавжди змінилося. І здається, що найбільше постраждала її доросла 25-річна донька Анна. Дівчина активно веде власний блог на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і розповідає про власні враження, емоції та події. Дівчина не часто згадує про стан своєї матері, але на це є серйозна причина. Справа в тому, що діагноз Анастасії спричинив депресію у дівчини.

Втратила здатність жити

Анна Заворотнюк неодноразово наголошувала, що будь-які розмови прого захворювання акторки псують їй настрій і стають причиною серйозного стресу. Молода жінка бореться зі своїм станом як може: проявляє позитив у мікроблогу, активно спілкується і робить вигляд, що все в порядку.

“Взагалі немає ресурсу, не розумію, звідки черпати енергію, натхнення. Втратила здатність жити і насолоджуватися. Дуже не люблю скаржитися, але останній рік – найскладніший з усіх. Ніяк не можу зібрати себе по шматках і почати жити. Так набридла сама собі, вічні загони, переживання і суцільні негативні думки”

Не так давно Анна зізнавалася, що через онкохвору маму їй довелося залишити влаштоване життя за кордоном і повернутися до Москви, яка стала причиною того, що вона жила у злиднях. Вона не могла знайти гідну роботу і була змушена працювати на дуже низьких позиціях. Це був серйозний удар для неї.

Нагадуємо, що останні новини про стан здоров’я Анастасії Заворотнюк були доволі поганими. Акторка набрала зайву вагу і вийшла зі стану ремісії.

Схожі статті