До мами зірки “СТБ” Оксани Марченко увірвалися додому: телеведуча обурена та жаліється на долю у соцмережах

Оксана Марченко розповіла обурливу історію, але не забула відмітити, що саме читала сьогодні.

Навколо сімейства Віктора Медведчука та його відомої дружини Оксани Марченко продовжують розвиватися конфлікти та скандали. На цей раз жертвою проблем, які виникли у знаменитого подружжя стала мама зірки.

Увірвалися до мами додому

Нещодавно на особистій сторінці Оксани Марченко в соціальній мережі Instagram з’явилася інформація про те, що до її мами увірвалися додому з обшуком. Колишня зірка каналу СТБ та телеведуча в одній особі розповіла про те, що ранок її матері був зіпсований нахабним чином.

Оксана була неабияк розчарована подіями і знову звернулася до Господа. Мовляв, він знає хто прав, хто винуватий і що усі понесуть кару за свої діяння. Також Оксана відмітила, що читала Булгакова зранку. Або ж це була невдало виражена думка і знаменитість просто намагалася ссилатися на автора.

Користувачі мережі та фанати зірки також дуже обурені вчинком, адже мама Оксани — літня людина. Мовляв, що у неї можна знайти? І насправді, ніяких результатів обшук не дав.

Скріншот коментаря під публікацією Оксани Марченко.

Цікаво, що в коментарях також з’явилася цікава інформація з вуст деяких коментаторів. Одна з користувачок розповіла про деспотичність Оксани під час ремонту в одній з будівель. Марченко поспішила виправлятися і вказала жінці на те, що вона взагалі не була у той будові, про яку йде мова.

Нагадуємо, що Оксана Марченко зараз займається релігійними проектами. Нещодавно на телеканалі YouTube вийшов її авторський фільм “Паломниця”, у якому вона розповідає різноманітні дивовижні історії та подорожує по церквах та храмах.

Схожі статті