(Фото) Як виглядає чоловік Олени Кравець: зірка “Кварталу” приховувала дуже імпозантного спортивного красеня

Олена Кравець на честь Дня народження свого чоловіка опублікувала зворушливе привітання та вперше за довгий час показала обранця.

Олена Кравець – яскрава зірка “Вечірнього кварталу” та талановита лідерка “Жіночого кварталу”. Артистка брала участь у багатьох телепроектах, але за роботою та кар’єрою не забувала і про особисте життя. Зараз вона – щаслива мама та дружина.

Олена Кравець
Олена Кравець

На екрані, за часів роботи над ранніми випусками “Вечірнього кварталу”, Олена часто грала дружину Володимира Зеленського. На старті кар’єри цих зірок, фанати навіть підозрювали, що у гумористів може бути роман. Та обидва були давно щасливі у шлюбі.

Олена Кравець з Володимиром Зеленським
Олена Кравець з Володимиром Зеленським

Кохання тривалістю у 19 років

Зеленські на весіллі Кравець
Зеленські на весіллі Кравець

У 2002 році Олена Кравець одягнула білу сукню та стала гордо називати себе дружиною. Її обранця звати Сергій. Вийшла артистка заміж за актора студії “95 квартал”. Та з середи 2000-х чоловік не виступає на сцені. Згодом перестав навіть з’являтися на світських вечірках, лише зрідка супроводжує дружину.

Зараз Сергій захоплюється автомобільним спортом. Саме зі змагань і опублікувала Олена фото до публікації-привітання чоловіка з Днем народження.

“З днем народження, мій головний пілот! Нехай повернеться у твоє життя все, що робить тебе щасливим і вільним! Кохаю”, – натхненно написала Олена.

Подружжя виховує трьох діток. Цікаво, що старшу доньку народили за рік після одруження, у 2003-му. Про другу вагітність Олена дізналася, коли була у тренерському кріслі шоу “Ліга Сміху”. Народилися двійнята і це стало справжнім сюрпризом для родини. Діток безмежно мама з татом кохають.

Схожі статті