Колишня дружина Дзідзьо у відкритій сукні і з зухвалим макіяжем показала, що втратив співак через Цибульську

Ярослава Притула-Хома показала, як розквітла після розлучення.

Здається, що розлучення Дзідзьо та його дружини, з якою він прожив у шлюбі близько 20 років за гучністю не може зрівнятися ні з яким в українському шоу-бізнесі. Про розрив пари глядачі підозрювали давно, адже усі інтерв’ю говорили про те, що кохані конфліктують. Згодом виявилося, що це абсолютна правда.

Ярослава підкорила красою

Довгий час жінка залишалася тінню свого талановитого чоловіка. Вона не розвивала свою кар’єру і не показувалася на телебаченні за бажанням артиста. Втім, коли справи прийняли поганий оберт подій, вона вийшла і показала себе у всій красі.

Так, нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася публікація, на який Славія вразила користувачів власною елегантністю та жіночністю. Вона одягнула відкриту шовкову сукню, доповнила образ великим аксесуаром з перлинами та нанесла червону помаду. Образ вийшов доволі ефектним.

Нагадуємо, що Дзідзьо звинувачують у тому, що він зраджував своїй коханій Ярославі разом з партнеркою по сцені та кумою в одній особі Ольгою Цибульською, яка навідріз заперечує ці ствердження. Не дивлячись на той факт, що Оля не має репутації вірної дружини, вона наполягає на тому, що між нею та Михайлом нічого не було. Мовляв, Ярослава намагається звалити свої проблеми та помилки на чужі плечі. Втім, аудиторію це не особливо хвилює. Глядачі продовжують цькувати співачку за її витівки на сцені разом з співаком та публічно підтримують колишню дружину артиста. І хоча Ольга всіляко намагається підкреслити той факт, що все це робиться в межах піар-компанії Ярослави, перетягнути на свій бік публіку їй не вдається.

Схожі статті