(Фото) Вражаюче видовище: Максим Галкін похизувався видом із замку на власний сад у світлі повного місяця

Максим Галкін знову вражає пейзажами, якими має нагоду насолодитися.

Відомий російський гуморист та  шоумен Максим Галкін, як справжній чоловік вже виконав всі йому належні обов’язки: і будинок побудував, і батьком став, і дерево посадив. Тільки у шоумена все по максимуму: не один син, а двоє дітей, які не дерево, а цілий сад, і не будинок, а замок в селі Грязі.

Замок Максима Галкіна і краєвиди навкруги

І житло по справедливості є особливою гордістю телеведучого. Своїм підписникам в Instagram він часто показує будинок зсередини та ззовні, розповідає про нього або просто ділиться гарними краєвидами, які відкриваються з вікон.

Чергові вражаючі кадри Максим Галкін опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram у розділі stories. Прогулюючись по будинку перед сном, він вирішив зафіксувати пізній підмосковний вечір. Проходячи повз колон замку по відкритій терасі, шоумен не зводив об’єктива від повного місяця, яка високо в небі заливав своїм світлом сосни та розкішний сад в замку. Видовище вийшло неймовірним.

Скріншот сторінки Максима Галкіна.

Варто відмітити, що Максим Галкін та його дружина Алла Пугачова обожнюють садівництво та огородництвом і постійно хизується новими рослинками. Можна сказати, що це є одним з улюблени хоббі подружжя.

До речі, нещдавно Максим Галкін продемонстрував своїм підписникам в мережі квітучі в його саду родододендрони. Деяких користувачів відео захопило, інші ж дорікнули зірку, мовляв, треба більше мужній контент публікувати. Так чи інакше, подібний контент постійно фігурує у блогу гумориста. І зазвичай, фанатам він подобається.

Схожі статті