38-річна Вікторія Булітко здивувала мережу зворушливим фото з виписки з пологового: на руках тримає немовля

Про особисте життя зірки "Дизель шоу" Вікторії Булітко відомо небагато, тому кадр з новонародженим малюком на руках на фоні пологового наробив багато шуму.

Героїня нашої сьогоднішньої статті вважає за краще приховувати від публіки особистість свого обранця, причому як від журналістів, так і від публіки. Проте, відомо, що вона живе разом з коханим вже кілька років, тому кадри зірки з немовлям на руках і в обіймах чоловіка розцінили як довгоочікуване поповнення в родині. Опубліковані в Інстаграмі Вікторії Булітко фото не на жарт сколихнули мережу.

Акторка позує в жовтій сукні з квітковим принтом, тримаючи на руках новонароджену дитину. Поряд з нею стоїть чоловік, який зворушується малюкові і притискає до себе молоду матусю. На другому кадрі батьки цілують одне одного, причому на їх безіменних пальцях красуються обручки, а сама Вікторія вельми красномовно підписала пост:

“Ну нарешті”.

Вікторія Булітко з немовлям та чоловіком
Вікторія Булітко з немовлям та чоловіком

Вікторія Булітко з немовлям та чоловіком

Публікація зібрала немислиму кількість коментарів, і це зрозуміло – підписники не приховували свого здивування, адже багато хто подумав, що Булітко народила первістка від чоловіка, який стоїть поруч з нею. Але, як виявилося, насправді це кадри зі зйомок комедійного серіалу “Вижити за будь-яку ціну”, де зірка “Дизель шоу” разом з актором Олександром Бережком грає подружню пару.

Вікторія Булітко та Олександр Бережок
Вікторія Булітко та Олександр Бережок

Втім, також шанувальники написали, що Вікторії дуже пасує материнство, з чим важко сперечатися. Раніше в одному зі своїх інтерв’ю гумористка зізналася, що досі не стала мамою, тому що “то завжди дуже зайнята, то ще не готова”:

“Якщо так задуматися, я ніколи не буду готова… Може вже пора? А взагалі, я люблю спонтанність!”.

Схожі статті