Дан Балан забувся у компанії білявок після розставання з Тіною Кароль: поп-діва — давно пройдений етап

Дан Балан зайвий раз підтвердив свою репутацію молдавського мачо.

Не так давно вся країна спостерігала за бурхливим розвитком стосунків Дана Балана та Тіни Кароль. Знаменитості не заперечували, що мають почуття одне до одного, але й підтверджувати роман не поспішали. Усе закінчилося так і не розпочавшись. Молдавський виконавець прийняв участь лише в одному сезоні вокального проекту і повернувся в наступний лише у якості гостя.

Дан Балан не сумує без Тіни Кароль

Заява креативного продюсера шоу “Голос країни” Володимира Завадюка шокувала публіку. Мільйони фанатів не очікували обману зі сторони шоуранерів, і тим паче від кумирів. Дан та Тіна неабияк поплатились за своє мовчання та несвоєчасне зізнання. Обидвом зіркам довелося публічно виправдовуватися. На привеликий жаль, переконати публіку у своїй безвинності їм не вдалося.

https://www.instagram.com/p/CP-uIbOIPAJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Втім, фан-клуби Дана Балана продовжують спостерігати за зіркою та ділитися найцікавішими моментами з його участю.

Нещодавно на одній з таких сторінок в соціальній мережі Instagram з’явилося відео, у якому Дан був оточений двома стрункими білявками з власної підтанцьовки. Команда злагоджено працювала разом та показала майстер-клас. Дівчата підтримують стиль свого патрона і вилучають таку саму енергетику, як і Дан. Привабливу та наповнену викликом.

Нагадуємо, що не так давно мама Дана Балана Людмила перехворіла коронавірусом. Жінка мала серйозна ураження легень і відновлювалася в одному з місцевих санаторіїв. Зараз зірка почуваю себе набагато краще.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.