Як виглядає дорослий син Надії Матвєєвої, яка поза камерами стає турботливою мамою: хлопець вийшов з тіні

Надія Матвєєва може похвалитися запаморочливою ​​телевізійною кар'єрою, та й роль хранительки домашнього вогнища вона на собі теж приміряла.

Героїня нашої сьогоднішньої статті для багатьох жінок є прикладом господині, адже цілих 5 років вона вела корисну передачу “Все буде добре”. Зараз Надія разом з Григорієм Решетником віщає українцям новини з життя зірок шоу-бізнесу, і мало хто знає, що не єдиним телебаченням живе Матвєєва.

Надія Матвєєва у проекті Все буде добре
Надія Матвєєва у проекті Все буде добре

Будучи студенткою Надя зустріла свого майбутнього чоловіка і незабаром переїхала до нього в Кременчук. Згодом у пари народився син Владислав, і спочатку майбутня телезірка задовольнялася роллю домогосподарки. Проте, бажання побудувати кар’єру ніколи її не покидало. Так її занесло на радіо, де вона закохалася в іншого та пішла від чоловіка, хоча це саме завдяки йому Матвєєва стала радіоведучою:

“Він почув про оголошення про набір ведучих на місцеву станцію і порадив мені піти. Я навіть і не думала, що зможу там працювати. Пішла – і вийшло”, – розповідала жінка.

Син Надії Матвєєвої Владислав
Син Надії Матвєєвої Владислав

Владислав довгий час жив з батьком, а коли перевівся на заочну форму навчання, то переїхав до матері в Київ. Цікаво, що Надія не влаштувала сина на телебачення чи радіо, щоб він ріс самостійною людиною і розумів, як це – шукати роботу і заробляти власні гроші. Хоча тут же варто відзначити, що на думку Матвєєвої, телебачення – це не його.

Син Надії Матвєєвої Владислав
Син Надії Матвєєвої Владислав

Свої перші гроші Влад заробив на автомийці, і поки він заробляв недостатньо для оренди квартири, то жив разом з мамою, але зараз йому вже 29 і він живе окремо. Як дбайлива мати, Надя намагається не лізти до сина з повчаннями, але єдина порада, яку вона не втомлюється повторювати:

“Щоб зрозуміти, чого хочеш насправді, ти не повинен думати, що про це скажуть інші. Я так кажу синові, бо жалкую, що не прислухалася до цієї мудрості вчасно”, – наводить слова Надії Матвєєвої Viva.

Син Надії Матвєєвої Владислав
Син Надії Матвєєвої Владислав

Схожі статті