Де жила Тіна Кароль до кончини Євгена Огіра? Поп-діва досі володіє квартирою, в якій провела щасливі роки

Тіна Кароль переїхала у будинок у Зазим'я лише після того, як попрощалася з коханим. Де ж вона жила до цього?

Де живе Тіна Кароль разом зі своїм єдиним сином Веніаміном знає ледве не кожний. Що ж тоді казати про її фанатів? Втім, у цей будинок вона переїхала з маленьким сином на руках. На привеликий жаль, її покійний чоловік Євген так і не зміг насолодитися будинком, який він планував побудувати до народження первістка. Де ж увесь цей час вони жили разом за поп-дівою?

Квартира, у якій пройшли найщасливіші роки

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміно

Архівні світлини Тіни Кароль та Євгена Огіра вражають своєю щирістю та світлом, яке вилучають. На них поп-діва здається зовсім іншою людиною. Коли співачка завагітніла, щасливий продюсер та майбутній батько вирішив зробити великий сюрприз для дружини та сина і розпочав будівництво великого маєтку у селі Зазим’є.

Втім, дуже скоро він дізнався про страшний діагноз — рак шлунку. Він так і не зміг побудувати будинок мрії. За нього це зробила його кохана дружина, яка прийняла будівництво, як особистий виклик і втілила у життя усі мрії коханого.

Євген Огір і Тіна Кароль
Євген Огір і Тіна Кароль

Квартиру вона невдовзі залишила, але вона досі є у списку майна співачки.

Стара квартира

Згідно з даними реєстру, Тіні належить квартира в будинку на вулиці Чистяківська, 13-а в Києві. Це звичайна чотириповерхова хрущовка.

Кватрира, яка належить Тіні Кароль.

Ймовірно, тут співачка проживала ще до того, як стала знаменитою. Звісно, коли між подружжям зав’язалися серйозні стосунки, вона переїхала до Євгена, але то житло було тимчасовим.

Зараз співачка живе на вулиці Лісовій (Київська область). З боку дороги будинок здається непримітним, однак якщо подивитися з двору – це сучасне триповерхове приміщення.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.