(Фото) Як виглядає та де живе батько Ксенії Мішиної, який покинув дочку у бідності і створив іншу родину?

Ксенія Мішина прийшла у гості до свого батька та показала, як він виглядає і як живе.

Про дитинство відомої української акторки Ксенії Мішиної достовірно нічого не відомо. Майбутня зірка, красуня Ксенія виросла в Криму у звичайній родині і здається нічим не відрізнялася від своїх однолітків. Втім, окрім драми, яку вона пережила у дорослому віці, в неї була і одна дитяча.

Важке дитинство

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Хоча Ксенія не часто говорить про дитинство, все ж таки деякі деталі час-від-часу просочуються до мережі. Так, нещодавно акторка показала, як жила до того, як стало відомою на всю країну. Виявилося, що житлом дівчини була обідрана хата, у якій майбутня зірка провела роки з мріями про сцену театру. Крім бідності Ксеню спіткала ще одна біда — батько знаменитості Олександр покинув родину і пішов до іншої. Там у нього народився син, з яким зараз знаменитість добре спілкується.

Як виглядає батько акторки Олександр Мішин?

Ксенія Мішина показала батька, брата та їхню квартиру.

Нещодавно Ксенія завітала у гості до батька та брата і показала, як виглядає її тато і де він живе. Літній чоловік щасливо проживає з родиною у невеличкий квартирі, яка сяє чистотою та комфортом. Разом з собою зірка привела і сина Платона, який одразу ж почав дуркувати разом з дядьком.

До речі, батько знаменитості приймав активну участь у зйомках шоу і допомагав доньці зробити правильний вибір. З цього можна зробити висновок, що між ними теплі стосунки наповнені довірою.

Нагадуємо, що Ксенія Мішина розповідала про насилля, який їй довелося пережити у стосунках з батьком свого сина. Акторка зізналася, що той спустив її зі сходів.

spot_img

Схожі статті