“Довелося втекти”. Ошелешена Ані Лорак оточила себе охороною та ледве уникла розправи над собою на концерті

Ані Лорак була змушена тікати, наче злодійка. Що сталося?

Не так давно податкова служба серйозно зацікавилася компанією відомою російської співачки українського походження Ані Лорак, яка впродовж цього року не заплатила ані коруша державі. Нагадуємо, що в деклараціях артистки було зазначено, що “Ані Лорак Продакшн” заробила у 2020 році нуль рублів. Втім, у співачки є і інший бізнес.

Зірваний концерт через податки

Ані Лорак
Ані Лорак

У п’ятницю, 25 червня, в Москві перед концертом української співачки Ані Лорак натовп мітингувальників прийшла з вимогою, щоб співачка платила податки за свої виступи. Про це повідомляє Telegram-канал “Світські хроніки”. Мітингувальники вийшли з плакатами, на яких були написані вимоги до артистки про сплату податків. В результаті концерт співачки був зірваний.

Крім того, питання викликав сам концерт, оскільки в російській столиці діють обмеження на масові заходи.

Підозрілі фінансові питання

Ані Лорак
Ані Лорак

“Закінчилося все передбачувано, концерт був зірваний, а самій співачці довелося втекти з клубу з величезною кількістю охорони”, – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що за 2019 рік Ані Лорак заплатила податків на 165 тисяч рублів. При цьому вартість квитків на концерт доходить до 80 тисяч рублів, а сукні знаменитості стоять тисячі доларів. Також у цьому році служба ФНС заявила про те, що починає ліквідацію компанії артистка. Непорозуміння сталося, через не вірно вказано адресу. Кароліна швидко врегулювала проблему та виправила помилки. Тим часом російські та українські ЗМІ пов’язали проблеми з бізнесом зі скандалом з відомим продюсером Костянтином Меладзе.

Схожі статті