“Дві смужки”. Соломія Вітвіцька після болісного розлучення не гає часу та будує краще життя вже без чоловіка

Соломія Вітвіцька здивувала користувачів мережі новою публікацією.

Здається, що після розлучення у житті Соломії Вітвіцької нічого не змінилося. Хіба що, вона набагато більше подорожує та проводить часу зі своїми вірними подругами. Тепер користувачі мережі мають можливість насолодитися краєвидами, які фотографує для них улюблена телеведуча. Втім, нещодавно Соломії вдалося шокувати свою публіку. Але тільки на секунду…

Дві смужки на тесті Соломії Вітвіцької

Нещодавно Соломія Вітвіцька опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з подругою та їхні тести ПЦР. Втім, допис до фотографії міг збити з пантелику будь-кого. Телеведуча написала, що в них з подругою дві смужки на двох. Спочатку можна було подумати, що зірка вагітна, але дуже швидко стає зрозуміло, що таким чином Соломія доповіла підписникам, що в неї та її подруги негативні результати на коронавірус. Здати аналіз було необхідно для того, щоб попасти на фестиваль. До речі, уважні фанати зірки плюсів помітили, що після розлучення вона наче розквітла.

Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька

Нагадуємо, що півроку тому Соломія Вітвіцька повідомила підписників про те, що розлучається зі своїм чоловіком, режисером Владом Кочетковим  після 8 років спільного життя. Офіційною причиною розлучення є криза в стосунках, яку вони так і не змогли подолати. Пара намагалася врятувати відносини близько року і навіть відвідувала сімейного психолога. Але, на жаль, обидва прийняли рішення розстатися. Майно колишні поділили порівно. Зараз телеведуча проживає в орендованій квартирі та продовжує жити у звичному ритмі.

Схожі статті