Оля Полякова остаточно втратила сором і показала те, що має бути прикритим: у спробах повернути підписників

Оля Полякова здивувала мережу занадто сміливими кадрами з чергової фотосесії.

Відома співачка Оля Полякова завжди залишалася одною з найбажаніших жінок на українській естраді. Зірка уважно слідкує за фізичною підготовкою та красу свого тіла, адже вимушена виступати на сцені у різноманітних боді та костюмах, які здатні підкреслити кожен недолік. Але, окрім і відвертих костюмів на сцені, Оля не соромиться показати саму себе і у власному блозі.

Оля Полякова остаточно втратила сором

Нещодавно співачка  опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії з відпочинку. Так, зірка постала в кадрі в червоному роздільному купальнику, який ідеально підкреслив її струнку фігуру. Також вона одягла сонцезахисні окуляри і бейсболку. При цьому Полякова не обійшлася без фото в пікантних позах.

На одному фото, Оля Полякова встала перед камерою таким чином, що довелося навіть ставити цензуру. Примітно, що у цей же день співачка скаржилася, що підписники масово покидають її сторінку і закликала їх повернутися назад. Можливо це просто співпадіння, але здається, що Оля вирішила повернути користувачів за допомогою відвертої фотосесії. Інструмент банальний, але дієвий.

Привернути увагу підписників їй вдалося, але зовсім іншим чином. У коментарях безліч зауважень стосовно фотошопу, який Оля Полякова безбожно експлуатувала на цих фотографіях. Мовляв, і газон поплив, і пози неприродні.

Також варто відмітити, що співачка не дозволяє своїй старшій доньці Марії публікувати такі самі фото. Донька зірки розповідала, що якось опублікувала фотографії в яскрвому бікіні, але мама змусила її видалити цей кадр. Здається, що з таким прикладом Марія все одно повернеться до подібних фотосесій.

Схожі статті