|
28.06.2021 21:21

“Сором”. Тіна Кароль зі скандалом пішла зі сцени та відмовилася виступати: популярність затьмарила розум?

Тіна Кароль не змогла виступити в Одесі та пішла зі сцени.

Ніхто не сумнівається у тому, що Тіна Кароль — професіонал свого діла. Співачка безумовно вміє утримати увагу глядача і зробити шоу на максимальному рівні. Але навіть у таких зірок стаються непередбачувані казуси на сцені. У цей раз, це сталося не за провиною поп-діви, а організаторів концерту.

Що сталося на концерті Тіни Кароль?

Зараз увесь український бомонд знаходиться в Одесі. Одні завітали на відкриття казино, інші дають концерти та виступають на фестивалях. Поп-діва мали дати цілу програму у одеському популярному клубі Itaka Beach Club. Але усе пішло зовсім не по плану.

Так, співачку залило дощем на сцені. Поп-діва мала вдаватися до хитрощів через те, що організатори заходу не подбали про комфортні умови для артистки. Апаратуру залило водою, поп-діва виступала під парасолькою і якість звучання  була м’яко кажучи поганою. В результаті співачка виконала усього шість композицій, після чого присоромила керівництво клубу і заявила, що поважає себе та свого слухача і не буде виступати далі. На цьому концерт був закінчений.

Варто відмітити, що Тіна Кароль завжди відноситься до своєї роботи з відчайдушним професіоналізмом. Інсайдери подейкують, що співачка настільки воліє зробити все ідеально, що її керівництво іноді переходить межу і перетворюються у тиранію на благо творчості. Як наприклад, нещодавно користувачі мережі були неабияк розгнівані через прохання Тіни Кароль до персоналу покинути кухню під час інтерв’ю у доволі грубій формі.