Нема дітей, нема й кохання: Настя Каменських публічно розповіла про те, чому майже не бачиться з Потапом

Одна з найбільш обговорюваних пар українського шоу-бізнесу Потап і Настя Каменських здається ідеальною, однак і у них є свої проблеми.

Герої нашої сьогоднішньої статті колись були колегами по дуету, причому далеко не з теплими почуттями. В роботі між Потапом і Настею виникали найрізноманітніші конфлікти, які в результаті призвели до того, що в якийсь момент спільної творчості вони буквально ненавиділи одне одного. Зараз пара відкрито говорить про це в інтерв’ю і згадує з посмішкою, адже все це далеко в минулому.

Два роки тому Каменських і Потапенко зіграли пишне весілля, на якому гуляв чи не весь вітчизняний шоу-біз. Навіть колишня дружина Олексія, Ірина Горова, пораділа за екс-чоловіка і відвідала захід, що натякає лише на одне – Потап і Настя дійсно сильно і щиро одне одного кохають.

Весілля Потапа і Насті
Весілля Потапа і Насті

У мережі не втомлюються милуватися спільними фотографіями закоханих, але в той же час багато хто дивується – чому Анастасія досі не подарувала обранцеві дитину. На будь-якому новому фото співачки шанувальники раз у раз шукають натяки на вагітність, але на цей раз її живіт в кадр не потрапив, зате потрапив Потап, який все рідше і рідше з’являється в Інстаграмі Каменських.

На опублікованому знімку подружжя насолоджується суспільством одне одного, чого, судячи з підпису, Насті останнім часом дуже не вистачає:

“Муж, я так сумувала. Ми так рідко стали бачитися через зйомки і концерти… І з одного боку робота – це прекрасно, але мені тебе дуже не вистачає”.

Коментатори тут же взялися ділитися своїми припущеннями, що ж насправді не так в знаменитій родині:

  • “Скоро розлучення”;
  • “Мені одній здається, що там любов’ю і не пахне?”;
  • “Скоро Потап на інший одружиться”;
  • “Дітей пора давно вже”, – пишуть фоловери.
Коментарі користувачів Інстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

Більше подробиць з особистого життя Потапа і Насті Каменських дивіться у відео нижче:

Схожі статті