У Олі Полякової народилися двійнята: співачка показала новонароджених малят. “Подивіться, які маленькі”

Оля Полякова у компанії молодшої доньки показала, яке у них в родині сталося поповнення.

Оля Полякова — мама двох прекрасних доньок Марії та Аліси. Її родина міцна та справляє враження абсолютно щасливої. Зірка успішна, як сім’янинка, і як артистка. І про поповнення у родині навіть не думає. Ці часи залишилися далеко в минулому, коли Суперблондинка могла пожертвувати ще слабкою кар’єрою заради дітей.

Двійнята у родині Олі Полякової

Скріншот сторінки Олі Полякової.

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилося декілька відеороликів, на яких головними героями сюжету стали двоє новонароджених котенят. Так, Оля Полякова показала старі простирадла, які були забруднені кров’ю та, власне, новонароджених улюбленців, яких ось-ось народила кішка.

Оля та її донька Аліса буди у захваті від побаченого і добряче помацали нових членів родини. Не обійшлося і без жартів. Аліса Полякова назвала себе бабусею, а маму Олю Полякову прабабусею. Новоспечена мама-кішка абсолютно спокійно реагувала на дотики дівчат до своїх до свого посліду.

Нагадуємо, що не так давно концертний директор Олі Полякової розповів, що їх зі знаменитістю пов’язує не тільки робота. Чоловік розповів, що він дуже близький з зіркою і знає про неї абсолютно все. Наприклад, він купував їй еротичну білизну і знає розмір її взуття. Примітно, що Оля Полякова доволі часто публікує на особистій сторінці в Instagram різноманітні відео за участю концертного директора. Судячи з них, вони дійсно доволі близькі, адже обіймаються, цілуються у щоки, а іноді він носить її на руках. Здається, що Вадима Полякова такий стан справ абсолютно не хвилює.

Схожі статті