Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан здивувала Заливако розмовами про розставання: “Йди, якщо не любиш”

В 11 сезоні романтичного проекту "Холостяк" склалася гарна пара Михайла Заливако і Анни Богдан, яка останнім часом все частіше піднімає тему розставання.

За серце молодого і перспективного Михайла Заливако боролися 29 дівчат, і тільки одна-єдина підкорила його серце. Нею стала турагент Анна Богдан, в минулому заміжня за екс-главою Офісу Президента Андрієм Богданом.

Інтрига в шоу зберігалася до останнього. Глядачі були впевнені, що Холостяк обере Юлю Зайку, адже перед самим фіналом він повернув учасницю в проект після того, як сам же і вигнав її, залишивши без заповітної троянди. Втім, надія для Юлі була марною – Міша зупинив свій вибір на Ані.

Юля Зайка та Михайло Заливако
Юля Зайка та Михайло Заливако

Заливако не злякала наявність невдалого шлюбу за плечима обраниці, який тривав лише півтора роки. А незабаром після розлучення дівчина викликала справжній фурор тим, що пішла на шоу “Холостяк”, де і зустріла своє нове кохання в особі Михайла.

Михайло Заливако і Анна Богдан
Михайло Заливако і Анна Богдан

Незважаючи на те що відносини з Андрієм Богданом вже в минулому, Анна регулярно про них говорить і присвячує цій темі навіть окремі пости в Інстаграм. На цей раз вона заявила, що після розлучення впала в депресію, але зараз розуміє, що без любові щасливим бути неможливо, тому сенсу “терпіти” стосунки не бачить:

“Іди, якщо не любиш, але просто шкода витраченого часу! Навіщо боятися втратити те, чого і так немає?”, – пише Богдан.

Думка коментаторів розділилася. Одні підтримують Аню, інші не розуміють, навіщо вона ворушить минуле:

  • “Повністю згодна”;
  • “Хороші і правильні слова, але як важко даються дії”;
  • “Ви зараз в нових відносинах, красива пара, насолоджуєтеся ними, дізнаєтеся одне одного, вчитеся жити разом. Навіщо піднімати на поверхню минуле, хіба це все ще актуально? Було і пройшло”.

Схожі статті