Наталія Мосейчук у “топі” впливових жінок України: як виборола місце на “плюсах” і чому не дружить з зірками

Наталія Мосейчук - відома телеведуча, яка працює з політиками та гострими темами. У 2021 році впливове видання визнало заслуги знаменитості.

Наталія Мосейчук з 20 років працює у медіа. Починала ведуча з місцевого телебачення на Житомирщині. Та журналістці було тісно на провінційному каналі і вона доклала всіх зусиль, аби підкорити столицю.

Хто оточує зірку плюсів Наталію Мосейчук?
Наталія Мосейчук

Зіркою “плюсів” ведуча стала ще у 2006 році. Буквально за 10 років їй довірять працювати над політичним проектом “Право на владу”. Спочатку Наталія буде працювати у тандемі, а згодом стане обличчям передачі.

Наталія Мосейчук у програмі “Право на владу”

У ході дискусій Наталія не соромиться показувати емоції та навіть сперечатися з гостями. Траплялися навіть справжні скандали. Наприклад, коли до студії прийшла Яніна Соколова, телеведуча дуже емоційно відреагувала на репліки журналістки. Мосейчук буквально насварила гостю за недоречне питання:

Та не тільки цим запам’яталася Наталія.

Цього року українське видання “Фокус” у щорічному рейтинзі публічних персон 27 щабель відвело для пані Мосейчук.

Медіа пояснює, як формували “ТОП-100 найвпливовіших жінок України”:

“В обговоренні враховувалися думки експертів в області політики, економіки, соціальної сфери і культури. Оцінювався вплив жінок на прийняття державних рішень, їх здатність формувати громадську думку, надавати бізнес-вплив, а також творчі та спортивні успіхи, які позначаються на іміджі України у світі”

Наталія Мосейчук у рейтинзі впливових жінок

Видання звернуло увагу на те, з якими політичними темами працює зірка, хто до неї приходить з високопосадовців на інтерв’ю та яку цінність для громадськості несе її персона. Наталія займається соціальними проектами “Право на освіту” та “Школа супергероїв”.

Цікаво, що з колегами на “плюсах” телеведуча тримає дистанцію. Ми писали про те, чому не дружить Наталія з іншими зірками раніше.

 

Схожі статті