Чоловік Дорофєєвої Дантес продовжує жити й не тужити в статусі альфонса: “Роблю так, як сказала Надя”

Дантес і Надя Дорофєєва вже не перший рік щасливі в шлюбі, навіть незважаючи на те, що в публічному полі Вова заробив собі статус альфонса.

Герої нашої сьогоднішньої статті познайомилися 10 років тому в поїзді. В одному зі своїх інтерв’ю Надя розповідала, що майбутній чоловік спочатку не подавав ніяких знаків уваги, як раптом увійшов до неї в купе, сказав, що одружиться на ній та відразу пішов. На наступний день Дантес і Дорофєєва обмінялися номерами телефонів, а вже незабаром почали жити разом.

Довгий час пара жила в квартирі, але їх не покидала мрія про власний заміський будинок, яку вони, до речі, вже успішно здійснили. І хоча весілля Вова і Надя зіграли ще в 2015 році, батьками вони поки ставати не планують.

Володимир Дантес і Надя Дорофеєва
Володимир Дантес і Надя Дорофеєва

Цікаво, що багато шанувальників екс-солістки групи “Время и Стекло” вважають Дантеса альфонсом. Та й він сам одного разу вів іронічний блог для самостійних і сміливих чоловіків, для тих, кого вважають підкаблучниками. Однак насправді в їх молодій сім’ї спільний бюджет, а коли на самому початку відносин Надя заробляла більше, Вову, як чоловіка, це дуже виводило з себе. При цьому питання про гроші між ними не стояло ніколи.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес
Надя Дорофєєва та Володимир Дантес

Що стосується ревнощів в парі, то в YouTube-проекті “Слава+” Дантес зізнався – навіть не пам’ятає, коли востаннє ревнував Дорофєєву:

“Це вже були такі ревнощі, коли… Напевно, музичні якісь ревнощі. Що вона комусь допомагає, а мені не допомагає, тому що коли вона мені допомагає, я починаю вередувати [прим. ред.]. Ну тобто сам прошу про допомогу, а сам кажу: “Не треба мені допомагати”. Це не завжди, але це нормальний творчий посил. Вона мені каже правильні речі, я, звичайно, їх відразу заперечую, тому що я альфач, я самець і тільки моє слово щось означає, але це всередині мене десь там, а потім роблю так, як сказала Надя, тому що я їй довіряю. Ну якби я їй не довіряв, я б не просив поради”.

Дантес
Дантес

Схожі статті