Андрій Джеджула заявив у поліцію про зникнення дружини та чотиримісячної доньки: що наразі відомо

Відомий український шоумен Андрій Джеджула заявив у поліцію про зникнення дружини Юлії Леус та їх 4-місячної дочки Аделіни.

В кінці 2020 року в родині Джеджули і Леус розгорівся гучний скандал. Юлія, перебуваючи на останніх термінах вагітності, потрапила в лікарню через велику ймовірність викидня, звинувативши в цьому чоловіка.

Юлія Леус та Андрій Джеджула
Юлія Леус та Андрій Джеджула

Сам він довгий час відмовчувався, але через декілька місяців все ж погодився на інтерв’ю, в якому дуже неоднозначно прокоментував звинувачення дружини:

“Є презумпція невинуватості. Я хотів би скористатися цим чудовим правом і на цю тему я взагалі не хочу говорити. Це глибоко особисте”.

Андрій Джеджула
Андрій Джеджула

Навіть після того, що сталося пара продовжила жити під одним дахом і разом виховувати новонароджену дочку Аделіну, однак, судячи з недавніх Інста-сторіз Юлії, Джеджула тільки прикидається зразковим батьком. Вона стверджує, що Андрій заразив її вірусом, після чого поїхав з гастролями, залишивши її хвору з дітьми наодинці:

“Це його класика. А що йому тут робити? Діти кричать і я ледве дихаю. А там відпочити хоч можна і типу робота”.

Скріншот з Інстаграму Юлії Леус
Скріншот з Інстаграму Юлії Леус

Зважаючи, що між Леус і Джеджулою досить напружені відносини, підписники Юлії поцікавилися, чому шоумен не зніме їй окрему квартиру, нехай навіть поруч з ним:

“Це дуже великий внесок для нього. Легше, мабуть, ковід принести. Може сама зніму”, – відповіла дружина Андрія.

Скріншот з Інстаграму Юлії Леус
Скріншот з Інстаграму Юлії Леус

А днями він і зовсім подав заяву до поліції про зникнення Юлі і Аделіни. Виявилося, Леус на кілька днів з’їхала, щоб не заразити інших, однак Джеджула сприйняв все дуже серйозно:

“Я на два дні переїхала, він мені не дзвонив і не питав, де ми. Мені подзвонили з поліції і сказали, що він заявив про мене як про зниклу безвісти з дитиною, це притому, що я була активна в соцмережі. Поліція, звичайно, посміялася і запропонувала його лікареві показати… А мені от цікаво, що живе в голові у цієї людини?”.

Скріншот з Інстаграму Юлії Леус
Скріншот з Інстаграму Юлії Леус

Схожі статті