Більше не безутішна вдова: Тіна Кароль повністю скинула з себе одяг та влаштувала занадто відверту зйомку

Поп-діва української сцени Тіна Кароль неабияк здивувала армію своїх шанувальників несподіваною і дуже відвертою фотосесією.

Останнім часом Тіна Кароль впритул зайнялася зміною образу невтішної вдови, який вона несла не один рік і не за власним бажанням. У 2013 році співачка поховала коханого чоловіка, а всю свою біль від втрати вона вилила в творчість, присвятивши його покійному Євгену Огіру.

Але життя триває, як співала сама героїня нашої сьогоднішньої статті, тому вона нарешті скинула з себе кайдани скорботи і стала спокусницею.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

На цей раз у себе в Інстаграмі Тіна Кароль викликала той ще ажіотаж екстравагантною зйомкою на підлозі. Зірка скинула з себе весь одяг і немов закуталася справжнім королівським пітоном.

Судячи з підпису до публікації, таким чином вона проанонсувала вихід кліпу на пісню “Красиво”, який відбудеться 1 липня. Ці зачаровуючі кадри є частиною промо-компанії.

Думка коментаторів розділилася – одні вважають зйомку дуже відвертою, інші захопилися неземною красою Тіни:

  • “Що не зробиш заради популярності…”;
  • “Це не красиво, а жахливо! Вже куди гірше. Світ здурів. Ну що ж… З такими темпами недовго залишилось до кінця”;
  • “Дійшла до ручки…”;
  • “Ноченька з новим героєм повертається!”;
  • “Вау! Дуже чекаємо!”;
  • “Тіна красуня!”, – пишуть користувачі.
Тіна Кароль
Тіна Кароль

До речі, в своєму новому альбомі “Красиво” Кароль постала перед аудиторією з несподіваної сторони. Тепер її музика стала танцювальною та зухвалою, а сама вона немов відмовилася від минулого меланхолійною життя і перевтілилася на сміливу і самодостатню дівчину, яка просто не може не надихати.

Якщо ж вас цікавить особисте життя Тіни Кароль, дивіться наступне відео:

Схожі статті