ТОП-6 причин, які підтверджують, що Олег Винник і Таюне завжди будуть разом: факти говорять самі за себе

Навколо таємної пари Олега Винника і Таюне ходять багато чуток, з однією з яких сперечатися важко – вони можуть похвалитися ідеальним подружнім союзом.

Головний блондин української естради має у своєму розпорядженні цілу армію фанаток. Чуттєві пісні Олега Винника зводять з розуму мільйони жінок, тому більшість з них мріють лише про одне – опинитися на місці дружини улюбленого артиста. Втім, воно вже зайняте.

І хоча офіційних підтверджень з вуст Олега не було, багато фактів вказують на те, що він одружений на своїй бек-вокалістці Таюне.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Познайомилися ще юними

Винник і Таюне познайомилися під час навчання в музичному училищі. За словами їхнього викладача, він одразу помітив, що Олег поклав око на найскромнішу дівчину на курсі. Тоді ж між ними і виникла закоханість, яка переросла в чисте, щире кохання.

Скрізь і завжди разом

Коли початківець музикант закінчив навчання, то відправився на заробітки до Німеччини. Таїсія його не кинула і подалася разом з ним. Так само як і тоді, коли Винник прийняв рішення побудувати кар’єру в рідній Україні. Тепер кохана підтримує його і на сцені.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник на сцені

Таюне – муза Олега

Всі пісні героя нашої сьогоднішньої статті про щирі почуття, які неможливо написати без натхнення.

Одне для одного надійний тил і опора

Таїсія Сватко володіє прекрасним голосом і цілком може стати сольною співачкою, однак при всіх своїх можливостях вона до сих пір залишається бек-вокалісткою Олега, не виходячи на перший план.

Довіра

Пара обручок не носить, однак це анітрохи не відбивається на їхній подружній довірі. Але ж далеко не кожна жінка здатна витримати натиск від мільйонів прихильниць свого чоловіка.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Спільна дитина

Неофіційно відомо, що Олег Винник і Таюне виховують сина Юліана. Народився він ще коли сім’я жила в Німеччині, а зараз хлопчик вчиться в Європі.

Схожі статті