Примі-балерині Катерині Кухар погрожують. Що та з ким зірка театру не поділила: “Залиште у спокої!”

Катерина Кухар зробила провокаційне зізнання в соціальних мережах.

Всі звикли бачити у Катерині Кухар тендітну, аристократичну персону, яка не стане вивертати особистий бруд назовні, а тим паче привертати до себе увагу скандалами. Втім, нещодавно сталося дещо неочікуване. Прима-балерина Катерина Кухар розповіла непривабливу правду про українських олігархів, які, виявляється, погрожують зірці.

Чому українські багатії погрожують балерині?

Так, майже рік тому зірку призначили замістителем директорки Київського державного хореографічного училища. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram розлючена балерина звернулася до кривдників, які заважають їй працювати.

Що саме сталося між нею та чиновниками — невідомо, але зі слів балерини, можна зрозуміти, що сам конфлікт зав’язався через гроші учбової установи або їхньому еквіваленті. Наприклад, приміщення, фінансовий план, земля, тощо. Цілком імовірно, що в училищі збираються урізати бюджет, з чим і бореться Прима. Сподіваємося, що Катерина дуже скоро розповість усі деталі конфлікту та зможе назвати усі прізвища кривдників. Адже погрози — це кримінальна справа.

Нагадуємо, що не так давно Катерина Кухар розповідала про головну трагедію свого життя. Так, зірка театру народила мертву дитину. Через це вона майже півроку знаходилася у глибокій депресії і навіть думала про зведення рахунків з життям. Однак, зараз вона є дружиною відомого танцюриста Олександра Стоянова і мамою двох прекрасних діток. На даний момент вона є прекрасним зразком іншим жінкам, які витратили сенс свого життя.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.