Віктор Винник і МЕРІ презентували нову незвичну пісню з балканськими мотивами

Нова пісня гурту "Віктор Винник і МЕРІ" за стилістикою дуже відрізняється від їхньої попередньої творчості.

Український гурт “Віктор Винник і МЕРІ” представив нову запальну пісню в етностилі “Чорні очі”. Це досить незвична для гурту робота про кохання.

Драйвовий трек колектив “Віктор Винник і МЕРІ” оприлюднив на своєму ютуб-каналі.

За час карантину музиканти, хоч і не займалися концертною діяльністю, проте не відпочивали – випустити свій п’ятий альбом під назвою “Снайпери-амури”, а також розпочали активно працювати над новим, шостим, альбомом.

Пісня “Чорні очі” за своїм стилем відрізняється від всієї попередньої творчості музикантів. Композиція виконана в українському фольклорному стилі з відчутними балканськими мотивами.

Віктор Винник і МЕРІ
Віктор Винник і МЕРІ

Соліст гурту Віктор Винник зізнався, що давно мріяв втілити в життя такий творчий експеримент, оскільки йому подобається творчість композитора з Сербії Горана Бреговіча і музика Балкан. Оскільки на карантині був вільний час, Віктор нарешті зміг це зробити.

Для презентації пісні на ютубі музиканти створити романтичне відео, на якому можна побачити світлини Віктора Винника в цікавих хуліганських образах.

Основним яскравом акцентом у відео стали розкішні українські хустки з осбоистої колекції волонтерки і фольклористки з Дрогобича Оксани Рудавської. Деякими із них вже понад 100 років і вони легко і невимушено допомогли створити особливу атмосферу відео.

Шанувальники творчості гурту гарно сприйняли експеримент музикантів.

“Мені сподобалося, дуже незвична зміна творчості Мері мені не шкодить, я ж люблю фолк рок і ця пісня дуже хуліганська, схоже що весь наступний альбом Мері буде такий же хулінаський і пронизаний ниткою фольклору. Чекаю новий альбом хлопці, люблю українську музику”, – написали фанати в коментарях в мережі.

Схожі статті