Slavia пограла на нервах Дзідзьо: екс-дружина артиста показала коханого. Ким виявився таємничий чоловік?

Ярослава Притула-Хома вирішила пограти на нервах не тільки колишнього чоловіка, але й тисяч підписників.

Не так давно вщух скандал між Ярославою Притулою-Хомою, її колишнім чоловіком Дзідзьо та його кумою Ольгою Цибульською. Остання постраждала куди більше, адже мала виправдовуватися за минулі помилки, і навіть захищати власного чоловіка.

Весілля Дзідзьо та Славії
Весілля Дзідзьо та Славії

Так, Ярослава нарешті зважилася будувати свою власну кар’єру і піти від чоловіка. Ці зміни потягнули за собою плітки та ряд зізнань, завдяки яким аудиторія зрозуміла, що Михайло Хома не такий позитивний у реальному житті, як здається на перший погляд.

Новий коханий Ярослави

Скріншот сторінки Ярослави Хоми.

Нещодавно на особистій сторінці Ярослави Притули-Хоми з’явилася фотографія, на якій жінка показала ззаду чоловіка, якого ніжно обіймала і до того ж ласкаво підписала фото. Уся мережа одразу ж подумала, що жінка вже не самотня і почали гадати, хто ж таємничий коханець Славії.

Про нового обранця встигли написати безліч представників ЗМІ. А вже через декілька годин вона зважилася відкрити його особистіть, яка була розсекречена самою Ярославою. Ним виявився її брат, а ніяк не коханець. Виявляється, між нею та її молодшим родичем настільки близькі стосунки, що Ярослава вважає за належне публікувати подібні фото.

Нагадуємо, що журналістам вдалося дізнатися, хто ж таємничий чоловік Ольги Цибульської. Раніше глядачам слабко вірилося у те, що “розлучниця” взагалі заміжня. Втім, нещодавно виявилося, що вона таки живе разом з депутатом Грисюком. Ольга Цибульська намагалася заперечувати ці дані, втім докази у вигляді декларацій кажуть самі за себе.

Схожі статті